Elegantne haljine za kume i deveruše

Inspirisani kolekcijom brenda Lela Rose svim kumama i deverušama ovog leta nudimo nekoliko predloga kako da zablistaju na venčanju svoje prijateljice ili prijatelja. Boje koje će obeležiti ovu sezonu su uglavnom pastelne nijanse među kojima izdvajamo roze, krem, sivu, ali tu su i jarke boje poput ljubičaste, narandžaste, plave i zelene. Neprikosnovena je elegancija tamnoplave haljine na koju se odlično slažu srebrne, zlatne ili krem sandale. Elegantna haljina podrazumeva kvalitetan materijal i kroj koji će odgovarati vašoj građi.

Kumina toaleta se ne mora slagati sa mladinom venčanicom ni po boji ni po kroju. Jedini imprativ je da bude elegantna i da se kuma u njoj oseća prijatno. Deveruše, pak, biraju iste haljine, eventualno svaka po svom ukusu ali u istoj boji. Buketi koje nose na venčanju su identični i to ih čini prepoznatljivim. Prema tradiciji deveruše mogu birati dužinu svoje haljine dok kumina mora biti duga. Ipak trendovi dozvoljavaju da budete kreativni i ponesete toaletu koju želite. Mi vam podjednako savetujemo i duge i kratke haljine.

Obratite pažnju na nakit, nemojte preterivati sa aksesoarima i trudite se da izaberete udobne sandale. Takođe, imajte na umu da su ovog leta popularne i baletanke, pa u color blocking duhu možete izabrati haljinu ciklama boje i baletanke u zelenoj nijansi. Što se tiče frizure ovog leta su popularne visoke punđe, a sa neutralnom šminkom baziranoj na dobroj podlozi, malo maskare i sjaja nikada nećete pogrešiti.

Nežna nijansa sive oličena u haljini bez bratela i do kolena izgleda više nego elegantno. Uz ovu haljinu odaberite sandale u sličnoj nijansi i narukvice od srebra. Ova jednostavna kombinacija izgleda prefinjeno. Koju god nijansu haljine da odaberete ne zaboravite da je najvažniji kroj. Neka se vaša haljina od struka širi. U samom struku je možete pričvrstiti širokom satenskom trakom. Jedna nijansa, par detalja, elegantna frizura i izgledaćete više nego moderno.

Dessy-Lela-Rose-LX158xx DLR_S11_LX141XX lela-rose-136-front-620sp-121510 Lela-Rose-Bridesmaids-Purple LR134_front BMD244 Dessy-Lela-Rose-LR151 Dessy-Lela-Rose-LR155 Dessy-Lela-Rose-LR157xx Dessy-Lela-Rose-LR1531 Dessy-Lela-Rose-LX152