Efikasno uklonite bolove bez razlike na godine

Svakodnevna žurba, dugo sedenje na poslu, nepravilno držanje, neudobne cipele, naporni domaće obaveze najviše se odražava na naše zglobove.

Od sada sa MOVENSOM svakodnevne obaveze biće uživavanje za vas!

  • Smanjuje bolove, ukočenost i otoke zglobova
  • Olakšava kretanje
  • Pomaže kod reumatoidnog artritisa i osteroartritisa, skraćuje vreme trajanja bolesti
  • Uvećava elastičnost zglobova, tetiva i ligamenata
  • Podmazuje, regeneriše i obnavlja zglobove i hrskavicu
  • Smanjuje upalu zglobova
  • Štiti zglobove od povreda

Zahvaljujuci moćnom sustavu MOVENS eliminiše bolove i ukočenost u roku od 7 dana, a za jedan mesec ćete se osećati puno bolje, a bolovi će se u potpunosti umanjiti.

Evo tajne formule, savršene mešavine 7 sastojaka čije delovanje poboljšava  zdravlje, čvrstinu i pokretljivost zglobova i trajno elimiše bol u nogama.

Glukozamin (D-glukozaminesulfat) kao glavni sastojak MOVENS-a je ključ za stvaranje hrskavice, obezbeđuje jaku zaštitu vaših zglobova, a osim toga podržava pokretljivost i fleksibilnost zglobova. Chondroitin (ChondroitinSulfate) je glavni sastojak hrskavice koji održava zglobnu tečnost, podmazuje i regeneriše. Takođe ublažava pritisak u zglobovima tokom fizičke aktivnosti.

MSM (metilsufonilmetan) je najvažniji izvor kolagena u zglobovima. Kolagen je od vitalnog značaja za zglobove, jer podržava strukturu hrskavice. Hijaluronska kiselina (Hualuronicacid) ili zglobna tečnost osnova je za neometano kretanje zglobova i njihovo održavanje. Kako starimo, nivo prirodne hijaluronske kiseline u našem telu opada.

Kolagen (Hidrolizedcollagen) pomaže u očuvanju zglobova i održavanju hrskavice. Sa godinama naše telo počinje da stvara sve manje i manje kolagena. To znači da postepeno naša struktura kostiju i mišića gubi elastičnost, čvrstinu i postaje opuštena što može dovesti do potpunog narušavanja zdravlja i pokretljivosti našeg tela.

Vitamin C (vitamin C) igra važnu ulogu u sintezi kolagena. Sinteza kolagena s vitaminom C osigurava dobru strukturu kože, čineći je zategnutijom, zdravijom i lepšom, a kosti, tetive, hrskavica i krvni sudovi (kapilari) postaju čvršći i trajniji.

Vitamin D3 je glavni oslonac kostiju jer održava nivo kalcijuma i magnezijuma. Pošto zglobovi primaju hranjive materije preko samih kostiju, zdrave i jake kosti su ključne za zdrave zglobove. Koračajte s lakoćom i uživajte u svakom pokretu sa MOVENS-om.

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)