Dubinski hidrirajte i podmladite kožu HIJALURONSKOM KISELINOM!

Polimerna hijaluronska kiselina je važan prirodni sastojak kože koji proizvodi fibroblaste – ćelije kože, čiji se broj s godinama sve više smanjuje.

Koža od 18-te godine počinje da gubi hijaluronsku kiselinu, ali se bore i druga oštećenja obično pojavljuju tek u kasnim tridesetim ili u ranim četrdesetim godinama. Zato se godinama unazad radi na preparatima koji će pomoći da koža zadrži mladalački izgled i očuva svoju elastičnost.

Tipovi proizvoda na bazi hijaluronske kiseline

Veliki broj proizvoda za negu kože sadrži hijaluronsku kiselinu. Njihov najvažniji benefit je hidratacija kože, što je štiti od nečistoća i drugih zagađivača. Ovo koži lica, vrata i drugih kritičnih delova vraća mladalački izgled.

Hidratacija kože

Hijaluronska kiselina ima vlažnost i do 1000 puta veću od vode. Kako je u pitanju molekul većih dimenzija, ne prodire duboko u kožu, već ostaje ispod površinskog sloja kože i hidrira je.

Bore

Gubitak prirodne hijaluronske kiseline je jedan od razloga nastanka bora, pa se na tome zasniva ideja o vraćanju mladalačkog izgleda i izglađivanju bora pomoću nje. Pored toga, ona čini kožu zdravijom, mlađom, daje joj glatkost i elastičnost i poboljšava tonus.

Porizvodi na bazi hijaluronske kiseline su bezbedni za korišćenje

Preparati na bazi hijaluronske kiseline smatraju se visoko bezbednim, ne izazivaju alergijsku reakciju ili neželjene efekte, mada se kod nekih korisnika može javiti blago, kratkotrajno crvenilo ili otok.

Prirodan proizvod

Jedan od razloga što hijaloronska kiselina pomalo zbunjuje ljude je to što se radi o sastojku koji proizvodi naše telo. Radi se o vlažnoj vezujućoj supstanci koju proizvode skoro svi ljudi i životinje, a naročito u mlađoj dobi. Lako se nalazi u mladoj koži, drugim tkivima i tečnostima u zglobovima. Uporedo sa starenjem, proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje. Zato stučnjaci preporučuju baš ovakve proizvode u borbi protiv starenja i bora.

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/hyaluronic-acid-serum/

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete kupiti u DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)