Dr.Viton K2 Komplek za najjače kosti i zdrave vene!

Ako imate povećani rizik od osteoporoze, već oslabljene kosti i, pre svega, proširene vene … nemojte se razočarati, jer je možda vitamin K2 upravo ono što vam nedostaje!

Vitamin K se u prirodi nalazi u dva osnovna oblika, vitamin K1 ili filohinon i vitamin K2 ili menahinon. Vitamin K1 dobijamo jedući biljnu hranu i on je odgovoran za pravilnu koagulaciju krvi.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Vitamin K2 je prisutan u malim količinama u mesu i fermentisanoj hrani, a stvaraju ga dobre bakterije koje žive u našim crevima, a neophodan je za mnoge procese u ljudskom telu. Pokazalo se da njegov nedostatak smanjuje mineralizaciju kostiju i dovodi do osteoporoze, ali i narušava druge važne procese.

Vitamin K2 je uključen u metabolizam kostiju i ima sposobnost da aktivira osteokalcin, što pomaže kalcijumu da se ugradi u kosti. Na ovaj način vitamin K2 takođe sprečava akumulaciju kalcijuma u ​​drugim delovima tela, poput krvnih sudova.

Smatra se da je nakupljanje kalcijuma u ​​venama, koje se naziva kalcifikacija, jedan od uzroka proširenih vena, a pokazalo se da redovna i dugotrajna upotreba vitamina K pomaže u rešavanju ovih problema sa krvnim sudovima.

S druge strane, nakupljanje kalcijuma u ​​arterijama je faktor rizika za aterosklerozu, probleme sa srcem i narušeno zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Danas postoji mnogo dokaza da se uzimanjem kalcijuma u ​​kombinaciji sa odgovarajućom količinom vitamina K2 postiže pozitivan efekat na čvrstoću kostiju. I naučno je dokazano da redovna upotreba kombinacije vitamina K2 sa D3, blagotvorno deluje na zdravlje kostiju povećavajući karboksilaciju koštanih proteina, a istovremeno pomaže u normalnom zgrušavanju krvi.

Kombinacija K2 sa D3 povećava mineralnu gustinu u kostima, posebno u butnoj kosti koja je najosetljivija na prelome tokom pada.

Dr.Viton K2 Kompleks je jedinstveni dodatak ishrani koji sadrži vitamin K2, u kombinaciji sa organskim kalcijumom (dobijenim iz morskih algi), vitaminom D3, magnezijumom i cinkom.

Kompleks Dr.Viton K2 :

  • Jača kosti i zube
  • Povećava mineralnu gustinu koštanog tkiva
  • Smanjuje rizik od osteoporoze
  • Smanjuje rizik od preloma
  • Smanjuje rizik od ateroskleroze
  • Pomaže kod varikoznih vena i ispucalih kapilara
  • Može smanjiti sklonost ka modricama

Ako želite da zaštitite kosti, arterije i vene, nemojte čekati i dodajte u ishranu Dr. Viton – K2 kompleks odmah!

Proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. Ili naručite ONLINE

https://springwell.rs/proizvodi/k2-komplex/