Dr Viton Apple Stem Cell serum od matičnih ćelija švajcarske jabuke

Ako želite da otkrijete tajni način brisanja 10 godina sa svog lica… ako želite da Vam koža izgleda mlađe…ako želite zategnutu kožu bez bora… kožu koja ima sjaj i koja prkosi vremenu…pročitajte pažljivo šta su otkrili švajcarski naučnici…retko drvo jabuke-istinski eliksir mladosti!

OKRENITE TOČAK SREĆE I OSVOJI POPUST DO 40% POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

 

“Uttwiler Spätlauber” je retka vrsta divlje jabuke koja raste samo u Švajcarskoj.  Ova jabuka ima nešto gorči ukus i ne koristi se za jelo, ali ima čudesnu moć podmlađivanja.

Ova jabuka je toliko posebna zato što stari znatno sporije od običnih. Nakon branja traje 12 sati duže od običnih i mnogo sporije vene. Kada se oguli kora ploda ili drveta, ona sama od sebe zarasta i obnavlja se… isto kao koža čoveka.

Šta je to što ove jabuke održava živim? Koja je tajna njihove produžene mladosti? I da li se može koristiti za usporavanje procesa starenja kod ljudi?

Grupa švajcarskih naučnika je otkrio da dugovečnost ova jabuka duguje svojim neobično otpornim matičnim ćelijama. Matične ćelije kod biljaka, kao i kod ljudi obnavljaju i regenerišu tkivo.

Kako čovek stari, broj matičnih ćelija u koži se smanjuje i njihova moć regeneracije opada. Kao rezultat, koža gubi elastičnost i sjaj i pojavljuju se bore. Postaje beživotna i stari. Posebnom tehnologijom švajcarski naučnici uspeli su da razmnože matične ćelije ove retke jabuke. Obavljena su klinička ispitivanja na ljudskoj koži i rezultati su iznenađujuće dobri.

Pokazalo se da matične ćelije jabuke štite, podmlađuju, neguju i usporavaju starenje kože čoveka. Kliničko testiranje matičnih ćelija u formi seruma pokazalo je da su bore smanjene za 15% u roku od 4 nedelje.

Nema potrebe da plaćate skupe kozmetičke tretmane, tajna je u Dr Viton Apple Stem cell!

Dr.Viton Apple Stem Cell serum vraća funkciju matičnim ćelijama, štiti ih i podmlađuje i obezbeđuje koži prirodnu lepotu. I to nije sve! Formula Dr.Viton Apple Stem Cell je obogaćena premijum sastojcima ga čine još efikasnijim.

Formula pored matičnih ćelija sadrži: vitamin C, vitamin E, vitamin A (retinol), hialuronska kiselina, ulje jojobe, aloja veru i ferulnu kiselinu.

Ako ga redovno koristite u roku od 30 dana vratićete koži prirodnu lepotu i svežinu.