Čokoladna lepota, jedan od naših omiljenih ukusa ovog leta.
1. Rastopiti čokoladu sa 200 ml. pavlake i ostaviti da se ohladi, ali neka još uvek ostane tečna.
OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.
2. Maskarpone pomešajte sa nutelom i postepeno dodajte smesu od čokolade. Promešajte samo toliko da se sastojci povežu.
3. Belanca umutite sa šećerom, dodajte mleko i pavlaku i mešajte na laganoj vatri dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi, pa dodajte čokoladnu smesu.
4. Kada se skroz ohladi, sladoled stavite u zamrzivač da se zamrzne.
5. Posle 5-6 sati izvadite iz zamrzivača, stavite sladoled u blender ubacite izmrvljene oreo keksiće i stavite sladoled da se u potpunosti zamrzne.
6. Pre služenja, za lepši efekat, možete kugle od sladoleda da uvaljate u izmrvljene oreo keksiće.