Dok Sedite Kod Kuće, Smanjite Napetost I Opustite Se Uz Dr. Viton Magnezan C!

Nema ko u poslednje vreme nije čuo Ostanite kod kuće! Ovih dana većina nas radi od kuće i iako pronalazimo različite načine da se zabavimo i opustimo, sve što osećamo na kraju dana su grčevi u mišićima, napetost, stres i kako dani prolaze teže je opustiti se i zaspati.

Neki stalno prate emisije na TV-u, preko kojih se svakodnevno unose sve veća briga i strah u nas, i ne želeći to postajemo anksiozni uz sve veći nivo stresa.

Neki pokušavaju da se opuste slušajući muziku, ali nažalost, čak je i njihova omiljena radio stanica uspela da unese nemir ponavljajući informacije o korona virusu.

Oni koji ne gube vreme i žele da rade nešto dobro, ambiciozno renoviraju svoj dom… a kad se umore, završe sa bolovima u različitim delovima tela, pa čak i grčevima.

Dobra vest je da postoji nešto što nam u svim tim situacijama može pomoći, i da se sve što je pod tenzijom, napeto, u grču, bilo da je deo tela ili raspoloženje, može uspešno opustiti upotrebom Dr. Viton Magnezan C!

Dr. Viton Magnezan C je dodatak ishrani koji sadrži najvažniji mineral za opuštanje – magnezijum u kombinaciji sa vitaminom C!

Magnezijum je mineral koji našem telu treba svaki dan, stalno je uključen u više od 300 enzimskih reakcija koje se odvijaju u svim ćelijama u našem telu. Potreban je za normalno funkcionisanje celog organizma, a najpotrebniji je za kosti, mišiće, živce i mozak.

Prednost Dr. Viton Magnezan C u poređenju sa svim sličnim preparatima je taj što dolazi u tečnom obliku, upakovanim u kesice za direktnu, jednokratnu i najjednostavniju upotrebu.

Dr. Viton Magnezan C sadrži lako upijajući oblik magnezijum-citrata, koji mu omogućava brzo delovanje. Vitamin C ima snažno antioksidativno dejstvo i pomaže u jačanju imuniteta.

Redovan unos dovoljnih količina magnezijuma i vitamina C omogućava nesmetano funkcionisanje celog organizma.

 Dr. Viton Magnezan C pomaže:

  • kod stanja anksioznosti i povećanog stresa
  • uklanja napetost u svim delovima tela
  • kod mišićnih grčeva
  • kod povećane potrebe za magnezijumom
  • smanjuje umor i iscrpljenost
  • pomaže da lakše zaspite

Ako želite da se opustite i zaspite bez problema, probajte Dr. Viton Magnezan C!

Dr. Viton – Magnezan C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-c/

Dr. Viton – Magnezan C možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)