Dodatna energija uz čudesnu algu Spiruline

Proleće je idealno godišnje doba jer  što više vremena boravimo u prirodi, ali nam nedostatak energije i preokupiranost posla često to ne dozvoljavaju.

Ubrzani način života i stres kojim smo svakodnevno izloženi čine da se osećamo bezvoljno te nam često nedostaje snage kako bismo u potpunosti uživali u slobodnom vremenu.

Spirulina je bogata mnoštvom hranljivih materija i za razliku od drugih namirnica brzo i lako se vari. Pored toga što se u našem telu apsorbuje za svega 30 minuta, ona ga snabdeva energijom na potpuno prirodan način. Ono što je bitno jeste da je ova čudesna alga moćna superhrana koja dovodi do detoksikacije i čišćenja organizma jer eleminiše sve štetne materije i našem telu obezbeđuju otpornost i izdržljivost.

Vrhunski sportisti širom sveta svakodnevno se oslanjaju na Spirulinu jer to hrana visokog inteziteta.

Kao što smo ranije naveli, ova čudesna alga u sebi ima širok spektar hranljivih materija koje su improsionirale mnoge nutricinoste širom sveta – Spirulina ima čak 300% više kalcijuma od mleka, 400% više proteina mesa, 23% više gvožđa od spanaća i 42% više betakarotena od šargarepe.

Takođe, ova zelena alga bogata je vitaminima, mineralima, enzimima i pigmentima koji su jako važni elementi za normalno fuknkionisanje organizma.

Sve ovo je jasan pokazatelj na koji način Vam Spirulina obezbeđuje dodatnu energiju i zbog čega je zovu hranom budućnosti.