Do većih grudi pomoću 4 tajna sastojka

Veće grudi bez operacije? Da , moguće je, a možda čak i zdravije. Većina žena i muškaraca kada čuju izraz “povećanje grudi”  povezuju sa plastičnom hirurgijom, implantatima i još mnogo toga.

Istina je da nam je majka priroda dala sve što je potrebno da se razvijamo i postanemo savršeniji. Postoje namirnice i bilje koje mogu popraviti delove našeg tela bez ikakvih skupih operacija.

Divlji jam (ili meksički slatki krompir) poznat je kao biljka žena. Poznat je po stimulativnom delovanju na širenje tkiva u ženskim grudima čime dolazi do povećanja veličine ili zatezanja na prirodan način. Uticaj divljeg jama na svež spoljašnji izgled, bubrenje usana (usled uticaja estrogena), sprečavanje suvišne gojaznosti i stresnih stanja i na čišćenje kože od fleka i drugih mana rezultat je delovanja biološkog jedinjenja poznatog kao „hormon mladosti”.

Soja je biljka sa najviše izoflavona. Izoflavoni soje koriste se kao sredstvo za postizanje privlačnog spoljašnjeg izgleda (grudi, kože, usana), kao i za poboljšanje stanja kod „ženskih tegoba” tokom menopauze. Sojini izoflavoni funkcionišu kao regulator nivoa estrogena, pri čemu u zavisnosti od momentalnih potreba ili podstiču ili potiskuju sintezu estrogena u krvi.

Zvezdasti anis pomaže normalno funkcionisanje jajnika i reguliše menstrualni ciklus. Pomaže ravnotežu između žlezda unutrašnje sekrecije u ljudskom organizmu i razmenu materija. Olakšava neugodna osećanja tokom klimaksa.

Ekstrakt cvetova (šišarki) hmelja bogat je izvor fitoestrogena i prirodnog antioksidansa ksantohumola. Hmelj utiče povoljno na kožu tela i poseduje aktivna termoregulativna svojstva. Pogodan je kod živčanog uzbuđenja, nesanice i klimakteričkih živčanih tegoba.