Dijeta 4 nedelje za trajno uklanjanje celulita

Loptice koje osećate pod prstima nisu samo celulit. To je mešavina celulita, masnoće i otpadnih supstanci. Od toga se možete osloboditi uz pomoć vodene dijete.

c345

Vodena dijeta znači 30 dana samo – sveže povrće, riba, posno meso, jaja i jogurt. Glad između obroka ublažite jabukama. Dijeta zahteva potpuno izbacivanje hleba, testenina i slatkiša (tačnije – ugljenih hidrata, šećera i masti). Dnevno pijte dva i po litra negazirane vode, počevši ujutru čim se probudite.

Posle 1 nedelje

Imaćete osećaj nadutosti, ali ne brinite to je zbog vode. Već nakon tri ili četiri dana neprijatnost će nestati. Osetićete da ste manje gladni, to je zasluga vode koja daje osećaj sitosti.

Posle 2 nedelje

Osećaćete se agilnijim. Jedini problem je često mokrenje, ali pošto znate da se tako iz organizma izbacuju i toksini, onda ćete to lakše podneti. Osim toga, poboljšaće vam se i varenje i stolica.

Posle 3 nedelje

Osećaćete se lagano, a vaga će pokazati najmanje dva kilograma manje. Koža dobija lepši izgled – pomorandžina kora se sve manje vidi.

Posle 4 nedelje

I dalje gubite na težini, možda već imate i do 4 kilograma manje. A za sve ovo možete biti zahvalni staroj i čuvenoj američkoj dijeti pod nazivom “dijeta pijanaca” (ali pijanci koji se napijaju vode).