DEVET poruka koje NE SMETE da pošaljete svom bivšem dečku

Bez obzira na to koliko vam nedostaje i koliko želite da mu pokažete svoju, ljubav, naklonost i da ga vratite ponovo u svoj život… sledećih 9 poruka su jedno veliko NE!

Poruka u kojoj ističete da vam je teško zbog raskida

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

– Zaštooo si mi ovo uradio? Mislila sam da mi imamo nešto posebno! Nemaš pojma koliko mi je sada teško…”

Ovo su samo jedan od mnogobrojnih loših primera kojima nećete vratiti vreme ili njegova osećanja. Jedino što ćete postići porukom u kome ističete koliko patite jeste da bude srećan što je sebe poštedeo jedne patetične devojke.

Jednostavna poruka kao da se nikad ništa nije desilo

– Ćao 😉

Posle burnog raskida vi razmišljate da je on moždanekim čudom preko noći zaboravio da vi više niste u vezi. Mislite da jednostavnu poruku kao što je ĆAO retko ko može da ignoriše, a možda upravo posle nje počne dopisivanje i on shvati da raskid nije dobra ideja! Ne, ne, ne… Ako je nešto gore od patetičnih poruka i pokazivanja koliko vam je teško, to su poruke u kojima se pravite da se ništa nije desilo i da ste dobili amneziju nakon raskida!

Poruka sa nepotrebnim tekstom kao što je: “NEDOSTAJEŠ MI”!

Ukoliko zaista želite da se pomirite sa svoj voljenim bivšim dečkom poruka poput “Nedostaješ mi” neće ga sigurno vratiti, ako mu delima ne pokažete da ga ponovo želite u svom životu!

Ljubomorni ispadi u porukama, ne nikako!

– Svaka čast! Nije prošlo ni nedelju dana, a ti si već našao zamenu

Hajde, prvo razmislite šta biste vi pomislile da dobijete ovakvu poruku od bivšeg dečka? Verovatno bi vam kroz glavu prošlo da ste zaista imale posla s pshopatom! Zato bez obzira koliko vam je pogodila vest da je on već našao zamenu, ignorišite situaciju koliko je to moguće!

Osim što ćete ostaviti utisak jadnice koja i dalje prati svaki njegov korak, na ovaj način nikako nećete krenuti dalje. Možda, on na kraju i shvati da nova izabranica nije kao vi i poželi sam da vam to kaže i da se vrati!

Poruka u kojoj ističete kako se odlično osećate

– Inače, ja sam SJAJNO!

Budite realne, da je zaista SJAJNO, ne biste se trudile da to istaknete, jer ne bi imale vremena za to! Porukama u kojima ističete da je vama nikad bolje samo naglašavate zapravo koliko i dalje patite!

Poruka u kojoj ćete mu postaviti hiljadu pitanja

– Ćao, šta radiš?

Kako ti je brat? Pozdravi ga puno!

A mama? Imaš puno pozdrava od moje sestre

Da, ovo je bez sumnje jedna od najgorih opcija! Verovatno želite da mu postavite hiljadu i jedno pitanje i izvučete što više informacija od njega, ali suzdržite se. Ukoliko se odlučite da mu pošaljete poruku neka to bude neka dobro osmišljena i što je najvažnije, sačekajte da vam odgovori.

Poruka u koju šaljete bez obzira na to što je sve prethodne iskulirao

– Ćao, šta radiš?

Hmmm…Nisam znala da više ne umeš da odgovaraš na poruke!

I posle svega, zar ne zaslužujem ni objašenjenje, ni ništa!

Ukoliko nije odgovorio na prvu vašu poruku, ne treba da ponavljamo zašto ne treba da dobije nijednu više od vas!

“Slučajna” poruka u kojoj pokušavate da ga napravite ljubomornim

– Hehe, bilo je ODLIČNO. Vidimo se opet, naravno 🙂

Upss, greška!

Naravno, nije isključeno da će vam se nekad u životu desiti da greškom pošaljete poruku osobi kojoj ne želite! I u tom slučaju može delovati providno i smešno, ali nažalost ne možete da vratite vreme! Međutim, ukoliko pravite strategije kako da ga “slučajnom” porukom napravite ljubomornim i možda vratite, odmah da vam upozorimo da će najverovatniji ishod biti njegovo potpuno ognorisanje!

Pijane ili seksi poruke od kojih će vas suzradan biti sramota
– Volimteeeewtatszatazttz

Želimteadhaaaeeee

Koliko alkohola u krvi imali i koliko god su osećanja u vama bila jaka, ako želite da vratite svog bivšeg dečka,to nikako ne činite luckastim ili pijanim porukama koje će vas u najmanju ruku spustiti u njegovim očima!