Detoks dijeta Dženifer Aniston… rezultat – 10 kg i neverovatno sjajna koža

Iako je zakoračila u petu deceniju, Dženifer Aniston može da se pohvali vitkom figurom. Takozvana “limun dijeta” koju ova glumica praktikuje daleko je poznata u celebrity krugovima.

 

Kada je pre nekoliko godina ostavila cigarete, izbacila kofein i gazirane napitke, Dženifer je odlučila da isproba neku od detoks dijeta. Limun dijeta se ispostavila kao savršen izbor, a, ukoliko i vi želite da je isprobate, pročitajte nekoliko važnih činjenica u vezi sa njom:

1. Sveža limunada

Dženifer Aniston dan započinje uz čašu sveže ceđenog soka od limuna. Glumica tvrdi da je sok od limuna najbolji način da se oslobodite toksina. Limun takođe pomaže u uklanjanju masnoća i celulita.

2. Bez industrijskih proizvoda

Ova detoks dijeta zahteva da izbegavate toksine na svim poljima. Ne možete da očekujete uspešnu detoksikaciju ukoliko nastavite da konzumirate prerađenu hranu. Džen ne jede “džank” hranu, ili bilo kakvu drugu prerađenu hranu.

3. Proteini i zelena salata

Poznato je da je Anistonova jela istu salatu gotovo deset godina, kada je televizijska serija „Prijatelji“ prestala da se emituje. Reč je o zelenoj salati s piletinom. Zdrava ravnoteža zelenog lisnatog povrća i proteina je veoma bitna za vitku figuru, a zeleno povrće pomaže u detoksikaciji tela.

 

Prednosti dijete:

Limun dijeta ne samo da vam pomaže da se oslobodite suvišnih kilograma, već i da dobijete prirodni sjaj kože. Naime, limun ima mnogo vitamina C koji ubrza proces regeneracije ćelija kože.

Antioksidansi koji se nalaze u limunu najbolji su za usporavanje prirodnog procesa starenja.

Limun dijeta čisti organizam od svih toksina, te vam pruža duži i zdraviji život. Ova dijeta takođe smanjuje šanse za dobijanje raka.