Da li je Spirulina ono što vam treba da poboljšate svoje zdravlje?

San Sebastian Spirulina – nema ko nije čuo za nju, posebno u poslednjih nekoliko meseci!

Spirulina je oduvek bila omiljeni dodatak u ishrani zagovornika zdravlja, ali je zbog svog pozitivnog efekta brzo postala najprodavanija među proizvodima za jačanje imuniteta!

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ako tražite super sastojak koji će vam pomoći da brzo i lako ojačate imunitet, vreme je da dodate spirulinu u svoju ishranu!

Spirulina je plavozelena mikroalga koja je lako svarljiva i puna hranljivih sastojaka!

Od 60% do 70% spiruline su proteini koji sadrže sve esencijalne aminokiseline, takođe sadrži i esencijalne masne kiseline, karotenoide, enzime, vitamine, minerale, a posebno je bogata gvožđem i vitaminom B12. Osim što je fantastičan način da obogatite ishranu ona podstiče rad imunološkog sistema.

Spirulina ima sposobnost da poveća proizvodnju antitela, ali deluje i stimulativno na neke ćelije imunog sistema. Dokazano da je vodeni ekstrakt spiruline uspešno stimuliše NK ćelije i fagocitozu od strane makrofaga. Istovremeno spirulina aktivira i mobiliše B i T limfocite, a pigment fikocijanin ima sposobnost da spreči oslobađanje histamina iz masnih ćelija.

Spirulina se dobro podnosi, ali zbog snažnog imunostimulativnog dejstva ne bi trebalo da je koriste osobe sa autoimunim bolestima, posebno kod gihta i problema sa štitnom žlezdom.

Da biste bili dobrog zdravlja, više je nego jasno da vaš imunološki sistem treba besprekorno da funkcioniše!

Visok nivo stresa, loša ishrana, prekomerni rad, nedovoljno sna i, pre svega, zagađenje okoline u kojoj živimo, opterećuju organizam i smanjuju prirodni imunitet … ali srećom postoji rešenje.

Sve čega treba da se setite da biste ostali zdravi je:

  • Zdravo se hranite
  • Bavite se sportom
  • Dovoljno spavajte
  • Smanjite stres

I da, ojačajte imunitet uz Spirulinu! Nema šta da se čeka, uzmite svoju San Sebastian Spirulinu odmah!

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/kategorija/san-sebastian/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)