Čudesan napitak sa kojim za 4 dana možete skinuti 10 centimetara u obimu struka

Sintija Sas, koja je osmislila ovaj napitak, tvrdi da već nakon 4 dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti 3 kilograma.
Evo kako se priprema:
Sastojci:
– 8 čaša vode
– jedna kašičica rendanog korena od đumbira
– jedan sveži krastavac srednje veličine, oguljen i isečen na tanke kriške
– jedan limun srednje veličine, isečen na kriške
– 12 listova nane
Operite limun isecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne gulite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte i to u vodu. Uzmite 8 do 12 listova sveže mente, operite ih i dodajte i njih.
Ogulite đumbir srednje veličine i narendajte u smesu sa vodom. Sada sve to izmešajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider preko noći.
Sledeći dan pijte samo Sasi vodu, rashlađenu, kada ste žedni. Moraćete da pripremate bar 4 dana svaki dan svežu Sasi vodu sa navedenim sastojcima da biste videli rezultate.
Vodu možete i procedititi svaki put kada je sipate u čašu.
Ona sadrži 0 kalorija i poznato je da sama voda (8 čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić i obim butina.
Sam ovaj napitak neće učiniti čudo, ali u kombinaciji sa umerenom ishranom, podeljenom u 5 manjih obroka, kao i redovnom fizičkom aktivnošću, vaš struk će postati tanji, a stomak ravniji i sve to bez jednog jedinog dana gladovanja.