Ćelije u zaštiti zdravlja

VAŠ IMUNI SISTEM je moćna, složena i veoma vešto organizovana armija … mreža ćelija, organa i tkiva koji zajedno dejstvuju u odbrani organizma od spoljnih napada ili bolesti (virusa, bakterija, toksina …)

Evo kako vaša lična vojska zvana “Imunitet” deluje i štiti vas!

Imunitet čini mnoštvo imunih ćelija, poput T-ćelija, B-ćelija, limfocita, mikrofaga, antitela …

Ćelije su vrhunski specijalizovani vojnici čija uloga je ubijanje neprijatelja i odbrana organizma. Određena tkiva i organi poput timusa, koštane srži, slezine, krajnika su komandni centri u kojima se „ćelije ubice“ kreiraju, treniraju i koordiniraju.

U zavisnosti od toga koji neprijatelj napada (virusi, bakterije, gljivice, toksini, patogeni) imuni sistem ima različite “taktike” odbrane i napada za svakog različitog neprijatelja.

Imuni sistem ima memoriju za pamćenje neprijatelja, sledeći put kada virus i bakterije napadnu telo on alarmira „ćelije ubice“  i one se mobilišu i brzo i efikasno kreću u borbu sa već poznatim neprijateljima.

Šta možemo zaključiti?

Jak imunitet znači da je vaš odbrambeni sistem jak i da ne možete da se razbolite.Slab imunitet znači da imate slab imuni sistem, čak i najbezazlenije bakterije mogu da vas razbole, a kad se razbolite, oporavak traje duže.ČINJENICA: Kada imuni sistem ne bi postojao, organizam ne bi opstao duže od 3 sata čak i u slučaju napada najobičnije bakterije.

Sada dobro znate šta je imunitet i koliko je značajan za odbranu organizma.  Ako nastavite pažljivo čitati otkrićemo vam tajnu kako da najefikasnije poboljšate i ojačate svoj imunitet.

Tajna se zove SPIRULINA

Spirulina alga koju naučnici smatraju najmoćnijim imunostimulantom .. i na IMPRESIVAN način jača IMUNITET!

Brojna medicinska istraživanja pokazala su da upotreba spiruline ubrzava stvaranje novih imunih ćelija koje se bore protiv infekcije i poboljšavaju imunitet i tako štite organizam od raznih virusa, hroničnih bolesti i malignih oboljenja.Pojačana aktivnost javlja se i u komponentama imunog sistema kao što su T ćelije i matične ćelije koštane srži.

Spirulina sadrži retke polisaharide koji sprečavaju prodiranje virusa u zdrave ljudske ćelije, sprečavajući razvoj i širenje bolesti.Spirulina takođe efikasno regeneriše ćelije i tkiva koja su uništena virusima i bakterijama, pa se telo brže zaceljuje, zaceljuje i regeneriše.

Spirulina je bogat izvor hlorofila koji ima snažnu sposobnost da pročisti organizam od raznih štetnih materija koje unosimo kroz vazduh i hranu kao što su teški metali, toksini i razne hemikalije, supstance koje štetno utiču na imunitet i opšte zdravlje.

Spirulina povećava vrednost PH što sprečava njihov razvoj. Visoki telesni pH sprečava i širenje karcinoma, tumora, Candide i escherichia coli. Sada kada znate kako da pojačate imunitet, ne oklevajte, već uradite sve tako da vas sledeći grip i prehlada zaobiđe.

Spirulina San Sebastian vrhunska je organska spirulina.

Ojačava imunitet, učinit će vas super otpornim na bolesti i obezbediti energiju i dobro zdravlje!

Pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca u svetu!

Proizvode San Sebastian Spirulina možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen pharm i svim ostalim bolje snabdevenim apotekama i DM radnjama.

San Sebastian Spirulina možete poručiti online sa 40% POPUST:
KOD ZA POPUST-  4088

https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Ili pozivom na broj telefona: 018/576-120
Svakog radnog dana od 08h do 16h
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)