Bronzan BIO Kapi – za zavodljivi bronzani ten bez izlaska na sunce!

BRONZAN BIO kapi dizajnirane su da transformišu vašu omiljenu kremu, serum ili losion u personalizovanu formulu samotamnjenja i da obezbede brzo i lako dobijanje zavodljivog bronzanog tena bez izlaganja suncu.

BRONZAN BIO kapi su izuzetno jednostavne za upotrebu: u zavisnosti od broja dodatih kapi (4 -12) vašem omiljenom kozmetičkom proizvodu, neposredno pre upotrebe, bira se stepen samopotamnjenja kože.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Veći broj kapi – tamniji ten.
Kapi se mešaju sa željenom količinom kreme, seruma ili losiona na dlanu i nanose se kružnim pokretima ravnomerno na telo. Za neverovatan prirodni izgled i zavodljivu bronzani ten potrebno je samo 3-4 Kapi BRONZAN BIO kapi inspirisane su prirodom, sadrže 98,9% prirodnih sastojaka, od kojih je 72% organskog porekla. Patentirani podmlađujući fito-kompleks sa organskim ekstraktima šipka, asai, godži, soka paprike mona i zelenog čaja uspešno revitalizuje i osvežava kožu.

Redovnom upotrebom BRONZAN BIO kapi vaša koža će uvek izgledati blistavo i zdravo, savršeno nijansirana i neodoljivo zavodljiva!

NAPOMENA: BRONZAN BIO kapi namenjene su isključivo spoljašnjoj upotrebi i ne smeju se koristiti na oštećenoj ili iritiranoj koži. Savetujemo vam da 24 sata pre prve upotrebe uradite alergijski ‘flaster’ test na malom delu kože.

Pre izlaganja suncu neophodno je naneti kremu sa odgovarajućom UV zaštitom!

BRONZAN BIO KAPI

  • Za prekrasan zlatno-bronzani ten bez izlaganja suncu!
  • Za ravnomernu boju tena bez linija i flekica
  • Da svoju omiljenu kremu, serum ili losion pretvorite u personalizovanu formulu samotamnjenja
  • Intenzitet nijanse podešava se brojem dodatih kapi – više kapi za tamniji ten
  • Željeni ten dobija se za 3-4 sata, odlično za noćenje
  • Pogodno za sve tipove kože
  • Bez sulfata i parabena

Sastojci: voda, melanin, ekstrakt šipka, Asai ekstrakt, DCA, L-tirozin, ekstrakt hlorele, goji ekstrakt, ekstrakt zelenog čaja, eritruloza, glicerin, ekstrakt paprike monk, fenoksietanol, hidroksietanol.

Sweet dreams, sleep tight and wake up glowing!

Dr. Viton – Bio Bronzan možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-bio-bronzan/

Dr. Viton – Bio Bronzan možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)