Bole vas kolena, ramena, prsti…svaki zglob

Imamo balzam za vaš bol! Pomoću ove kreme zaboravićete na bol koji vam ne dozvoljava da obavljate ni najjednostavnije dnevne aktivnosti.

Ne možete se penjati stepenicama, ne možete uživati u igranju sa unucima, ne možete stajati duže od 5 minuta.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Sa Dr.Viton Movens kremom zaboraviće na bolove u zglobovima i ponovo ćete pravilno da funkcionišete.

Bogati sastav Dr. Viton Movens kreme koja se sastoji od pčelinjeg otrova, arnike, aloje vere, đavolje kandže, bosvelije, divljeg kestena i vitamina B6 čini je moćnim borcem protiv bolova.

Pčelinji otrov prestavlja spoj više proteina i aminokiselina, već dokazana formula za bolne zglobove i lek koji ozbiljno se suprostavlja ARTRITISU.

Zahvaljujuci arnici i njenom antiupalnom dejstvu, doprinosi ublažiavanju bolova, a dopunski poboljšava perifernu cirkulaciju i rešava problem hronicno umornih ili “teških nogu”.

Aloe vera koja je deo moćnog sastava Dr. Viton Movens kreme, zahvaljujuci svojim analgetskim i ani-upalnim svojstvima direktno utiče na smanjenje bolova.

Đavolja kandža i njena lekovita svojstva se baziraju se na visokom sadržaju iridoida I flavonoida. Ona direktno utiče na ublažavanje bola i otoka upaljenim zglobovima i vraća im pokretljivost.
Bosvelija poboljšava cirkulaciju kod upale zglobova i čini ih pokretljivijim.

Vitamin B6 će svojim lekovitim delovanjem pomoći u celokupnom procesu ublažavanja bola i pritiska.

Probajte već danas!

Dr. Viton – Movens Kremu možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krem/

Dr. Viton – Movens Kremu možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)