Bole vas kolena, ramena, prsti…svaki zglob

Imamo balzam za vaš bol! Pomoću ove kreme zaboravićete na bol koji vam ne dozvoljava da obavljate ni najjednostavnije dnevne aktivnosti.

OKRENITE TOČAK SREĆE I OSVOJI POPUST DO 40% POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ne možete se penjati stepenicama, ne možete uživati u igranju sa unucima, ne možete stajati duže od 5 minuta.

Sa Dr.Viton Movens kremom zaboraviće na bolove u zglobovima i ponovo ćete pravilno da funkcionišete.

Bogati sastav Dr. Viton Movens kreme koja se sastoji od pčelinjeg otrova, arnike, aloje vere, đavolje kandže, bosvelije, divljeg kestena i vitamina B6 čini je moćnim borcem protiv bolova.

Pčelinji otrov prestavlja spoj više proteina i aminokiselina, već dokazana formula za bolne zglobove i lek koji ozbiljno se suprostavlja ARTRITISU.

Zahvaljujuci arnici i njenom antiupalnom dejstvu, doprinosi ublažiavanju bolova, a dopunski poboljšava perifernu cirkulaciju i rešava problem hronicno umornih ili “teških nogu”.

Aloe vera koja je deo moćnog sastava Dr. Viton Movens kreme, zahvaljujuci svojim analgetskim i ani-upalnim svojstvima direktno utiče na smanjenje bolova.

Đavolja kandža i njena lekovita svojstva se baziraju se na visokom sadržaju iridoida I flavonoida. Ona direktno utiče na ublažavanje bola i otoka upaljenim zglobovima i vraća im pokretljivost.
Bosvelija poboljšava cirkulaciju kod upale zglobova i čini ih pokretljivijim.

Vitamin B6 će svojim lekovitim delovanjem pomoći u celokupnom procesu ublažavanja bola i pritiska.

Probajte već danas!

Dr. Viton – Movens Kremu možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krem/

Dr. Viton – Movens Kremu možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)