6 ženskih osobina koje muškarci prosto obožavaju

Ako želite da se pokažete u punom svetlu, obratite pažnju na sledeće osobine koje frajeri umeju da cene.

Kada malo bolje razmislimo, u pitanju su iste one stvari koje mi volimo kod muškaraca, piše sajt Cosmopolitan!

Izgleda da na kraju ipak ne potičemo sa baš totalno različitih planeta.

Iskrenost

Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osveženje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegovo pitanje. Možda se i naljuti,ali verujte, dobro će razmisliti o vašim rečima.

Empatičnost

Muškarci i žene potpuno su različiti i baš kao što oni nikada neće shvatiti kako je biti u ženskoj koži niti mi ne možemo dokučiti kako je biti muškarac. Kada im je teško ili kada ih nešto muči muškarcima je vrlo važno da ih žena sasluša i pokuša da ih razume, bez obzira koliko joj to možda zvučalo nebitno.

Poverenje

Ako je pokazao da je osoba od poverenja, ono što svakom muškarcu puno znači je da zna da mu partnerka veruje. To mu daje snagu i sigurnost.

Ambicioznost

Svaki ambiciozni muškarac istu osobinu voli i kod njegove partnerke. Organizovanu i spretnu poslovnu ženu oni smatraju jako seksi.

Domaćinski instinkt

Pravom muškarcu ne treba domaćica koja ne skida kecelju i svaki dan kuva i čisti, već osoba koja će u njihovo ljubavno gnezdo uneti dašak topline, intime i ravnoteže. Muškarci vole osećaj sigurnosti koji mu može pružiti samo žena.

Podrška

Iako se pokazuju kao snažni i samostalni, muškarcima je itekako potrebna podrška, odnosno osoba koja veruje u njih. Ako žena kojoj je dao srce veruje u njega to ga čini boljim čovekom.