6 načina za struk iz snova za samo nedelju dana!

Želite za kratko vreme da smanjite struk? U koliko se budete pridržavali ovih šest stavki, sigurno ćete uspeti!
SMANJITE UNOS SOLI
Možda vas slanik privlači, ali i vodu, takođe. Kada unosite više nego dovoljno soli, prikupljate više tečnosti, čime dobijate osećaj kao da ste naduveni balon. Uz to i vizuelni kilogram viška. Izbegavajte so. Jedite dosta voća i povrća.
IZBEGAVAJTE TESTENINE
Klonite se peciva i testenina. Kada smanjite ugljene hidrate, terate vaše telo da troši one koji su već nataloženi u vašem organizmu. Time gubite kilograme.
Dopunite ugljene hidrate jajima za doručak i sendviče pravite samo sa jednim parčetom hleba.
SMANJITE UNOS MLEČNIH PROIZVODA
Ako osećate naduvenost i imate gasove, to znači da niste baš tolerantni na laktozu. Većina odraslih nije. To znači da vaš organizam ne može dobro da svari mlečne proizvode i dovodi do nadimanja. Izbegavajte mlečne proizvode ili konzumirajte one koji su bez laktoze.
JEDITE VOĆE SA MANJE FRUKTOZE
Ako jedete voće sa manje voćnog šećera,vaš želudac će bolje variti. Bobičasto voće sadrži mnogo manje šećera pa možete da ga kombinujete sa grejpom. Možete da probate i sušeno voće. Ono pomaže varenju i izbacivanju nepotrebno nataloženih stvari u crevima.
SMANJITE ALKOHOL
Pokušajte nedelju dana da ne popijete ni jedno alkoholno piće, ni gazirani sok. Začudićete se koliko ćete tanji biti! Žestoka pića sadrže mnogo kalorija, a samo jedna čašica je dovoljna da uništi nedelju dana treninga.
TRENIRAJTE SVAKI DAN
Ne morate svaki dan da idete u teretanu. Fitnes treninge kombinujte sa trčanjem ili brzim hodom. Čak je i šetnja bolja od sedenja ispred televizora.