– 1kg masnih naslaga manje vašem telu & za 24 dana – 20 kg

Napadnite kilograme isključivanjem ugljenih hidrata, kako bi pomogli organizmu da se očisti od masnih naslaga. Sa ovom dijetom ne biste trebali biti gladni i što je najvažnije – ne trebate vagati, niti posebno spremati obroke

Svetski nutricionisti i bivše debeljuce veoma često ističu efikasnost takozvane “Američke dijete”. Ona se zasniva na potpunom isključivanju ugljenih hidrata sa trpeze. Tako se organizam čisti od naslaga sala. Što manje ugljenih hidrata to se brže tope masne naslage! S ovom dijetom ne biste trebali biti gladni i što je najvažnije – ne trebate hranu vagati i spremati posebne obroke.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Sa dijetom treba početi u ponedeljak. Sa prvih 6 dana gubite 5 kg, svaki sledeći dan lakši ste za jedan kilogram. Dakle, svako jutro 1 kg manje, a za 24 dana možete izgubiti do 20 kg!?

Vrlo važna napomena – Ako u toku dijete pojedete makar i najmanji komadić hleba ili bilo kakvu drugu sitnicu koja sadrži ugljene hidrate automatski se prekida topljenje vaših masnih naslaga.

Ovu dijetu možete upražnjavati onoliko dana koliko kilograma želite izgubiti. Naravno poželjno je konsultovati se i sa doktorom.

Kako se u hrani koja je zabranjena u “Američkoj dijeti” nalaze određeni vitamini i minerali, postoji objektivna mogućnost da se u vašem organizmu pojavi njihov nedostatak. Zato je potrebno da od prvog dana ove dijete uzimate, kao dodatke, vitamine C i D, te kalcijum, magnezijum i cink.

ŠTA JE DOZVOLJENO U VAŠEM TANJIRU?

SVE VRSTE MESA: junetina, piletina, teletina, jagnjetina… i to na sve načine osim pohovanog. Znači, smije se jesti kuhano, pečeno, roštilj, sušeno meso, kobasice, sve vrste narezaka, osim hrenovki.
SVE VRSTE RIBA: morske ribe, slatkovodne ribe i sve vrste ribljih konzervi.
SVE VRSTE SALATA: svježa zelena salata, salata od jaja, paprike svježe ili pečene, paradajz, krastavci, svježi ili kiseli kupus, cvekla, salata od morskih plodova, salata od luka, zeleni i crveni radić, špinat. Sve salate začiniti uljem, octom, soli, paprom, ajvarom.
SVE VRSTE POVRĆA: karfiol, blitva, špinat, prasa, kelj, kupus kiseli ili slatki, šparoge, artičoka, patlidžan, mrkva, peršun, celer, kisela repa, prokulica.
MOŽETE PITI: mineralnu vodu, tonik, običnu vodu, crnu kafu i sve vrste čajeva bez šećera. Nakon šestog dana dijete dozvoljeno je piti limunadu.

ZABRANJENO JE:

– Hljeb, krompir, brašno, riža, leća, grah, grašak, mrvice prezli, pohovano meso, tjestenina, kikiriki, mandule, lješnjak, hrenovke. Nema zaprške ni u jednom jelu.
– Voće
– Mlijeko, puter, kiselo ili slatko vrhnje, jogurt, kefir, razni mliječni i voćni pudinzi, margarin, šlag, niti jedna vrsta kolača, slastica, šećer, čokolada, razne grickalice slatke ili slane, sladoled. Niti jednu vrstu sireva i niti jednu vrstu voća.