14 odličnih trikova koji će učiniti vaš život lakšim

Živeti život odrasle osobe, ponekad nije lako, ali uz ove hakove biće malo lakše….

1. Uvek zapamtite ime osobe sa kojom razgovarate. I uštedite sebi vreme i energiju na objašnjavanje drugim ljudima sa kim ste to razgovarali.

2. Da li ste upravo poslali sms pogrešnoj osobi? Ne paničite! Stavite telefon na avionski režim i poruka neće biti isporučena. Nema na čemu, i drugi put.

3. Ostavite štikle ispod stola na radnom mestu, a koristite patike za putovanje do posla. Možda će vam biti zabavno dok trčite preko ulice u štiklama, ali će sav šarm nestati čim dobijete prvi žulj.

4. Ako se osećate umorno i iscrpljeno koristite jabukovo sirće kao mehanizam isceljenja. Razredite ga vodom i koristite kao tonik, šampon ili dodatak ishrani.

5. Karamel mleko pomaže kod upale grla. Dakle, imate izgovor da se utopite u šećeru, jer vas je na poslu neko zarazio.

6. Kada zagrevate ostatke hrane, ostavite prazan krug u sredini tanjira, a hranu rasporedite okolo. To će je zagrejati ravnomernije. Zato što niko ne voli ugrejan krompir i hladno meso, osim možda vanzemaljci.

7. Ako imate smešno skupe sveće koje je nemoguće upaliti upaljačem jer je fitilj suviše nizak, koristite suvu špagetu.

8. Da biste izbegli zbrku na vašoj fensi večeri za prijatelje, korisitite konac za zube za precizno sečenje sira ili dezerta.

9. Umotajte flašu toplog pića nakvašenim toalet papirom i ubacite u frižider na 15 minuta. Iznenadićete se kako se brzo rashladi.

10. Viseći držač za cipele je zapravo odilčno rešenje za milion sitnih stvarčica koje držite u kupatilu. Okačite jedan na vrata i poređajte sve ono što nikada nije imalo svoje mesto.

11. Nema potrebe da trošite milione na kreme protiv starenja, samo u potražite običnu apotekarsku kremu koja sadrži retinol.

12. Spljošten jastuk za spavanje će vam opet biti podignut ako ga držite na suncu 30 minuta. Ne znamo šta je u pitanju, ali uspeva.

13. Smrznutim grožđem rashladite belo vino. Dovoljno je samo da ohladite grožđe u frižideru.

14. Ako vam je ponestalo varikine za uklanjanje fleka sa vašeg belog veša, koristite belo sirće. Bolje je za uklanjanje fleka.