Šta otkriva vaš oblik grudi? – teorija seksologa Pijero Lorenconi

Oblik i veličina grudi mogu nam puno toga reći o ličnosti žene, kao i o njenim seksualnim sklonostima, tvrdi italijanski seksolog Pijero Lorenconi.

On je tipove grudi kategorisao prema obliku voća, na vama je da proverite koliko ima istine u njegovim pojašnjenjima

DINJA
Žene s velikim, okruglim grudima poput lubenice često se doživljavaju kao majčinski tipovi, ali to je daleko od istine. Vlasnice ovakvih grudi su hedonisti kada je reč o hrani, vole da im se drugi dive, dok seks vole malo manje.

LIMUN
Muškarci koje žele živahniju partnerku trebalo bi da biraju žene s grudima u obliku limuna, koje su podignute i izbočene. One uživaju u seksu, pune su živote i znaju da se našale na svoj račun. Žele uravnotežen život bez puno iznenađenja.

ANANAS
Ovalne grudi imaju inteligentne žene s dobrom karijerom, koje su romantične i verne. Onaj koji osvoji njeno srce neće ga tako lako izgubiti. Seks vole umereno.

GREJP
Podignute i čvrste grudi takođe nisu dobar znak za dobar seks. Takve žene izgledaju erotično, ali ustvari su stidljive. Rado će razmaziti partnera, ali ne seksom jer više vole samo da se maze.

NARANDŽA
Čak ni žena s grudima u obliku narandže neće znati da rasplamsa strasti u krevetu. Samouverena je i zna svoje ciljeve, ali seks je ne zanima. Više je zainteresovana za razgovor.

TREŠNJA
Žene s malim grudima koje oblikom podsećaju na trešnje su zabavne, vrlo uzbudljive i inteligentne. Savršene su partnerke kako za svakodnevni život, tako i za uzbudljivi i nepredvidljivi odmor. Svoj avanturistički duh unose i u vođenje ljubavi.

KRUŠKA
Vlasnica grudi pomalo nepravilnog oblika voli ljubav u svim svojim oblicima. Istovrmeno može biti vrlo religiozna, ali i sklona preljubi.