Ljubav i astrologija: I vaša veza ima svoj horoskopski znak

Da li ste znali da doba kada ste započeli ljubavnu vezu s partnerom može uticati na vaš odnos? Tako, na primer, veze započete u proleće, za vreme vladavine Bika, biće čvrste i stabilne – baš kao i one koje su započele u vreme kada se Sunce nalazilo u mračnoj Škorpiji.

Ovan

Partnerima koji su vezu započeli u vladavini Ovna nikada neće biti dosadno. Među njima uvek sevaju varnice, a sve svađe se efikasno rešavaju u spavaćoj sobi. Drugi parovi verovatno o njima stiču utisak da su na ivici raskida, ali njihova veza je dovoljno čvrsta da “preživi” sve nesuglasice. Među ovim partnerima nema laži, a upravo je iskrenost jedan od temelja na kojima grade čvrst odnos.

Bik

Parovi koji su započeli vezu u znaku Bika imaju čvrst i stabilan odnos. Ove veze uspešno odolevaju svim problemima, a partneri jedno u drugom pronalaze podršku i oslonac. Ovoj vezi nikada neće ne dostajati nežnosti i strasti. Jedina opasnost može biti da činjenica da se partneri potpuno prepuštaju zajedničkom uživanju, te zanemaruju druge bliske ljude.

Blizanci

Parovi koji su započeli vezu za vreme vladavine Blizanaca, pre svega su dobri prijatelji i odlični životni suputnici. Uvek su raspoloženi za zabavu u izlaske, imaju savršenu međusobnu komunikaciju, te je odsustvo ljubomore i posesivnosti još jedna od vrlina ove veze. Negativna strana ove veze je to što partneri ulažu previše u društveni život, pa bi vremenom mogli da prestanu da razmenjuju nežnosti, te bi njihov odnos mogao da postane u prijateljski.

Rak

Ova veza će biti ispunjena nežnošću i romantikom, a partneri neće moći dugo da budu razdvojeni. Njima nikada neće nedostajati nežnosti i topline, a oboje žele veliku porodicu, s mnogo dece. Loša strana je prevelika posvećenost jer partneri ne žele nikuda da idu jedno bez drugog.

Lav

Veza započeta u znaku Lava će biti puna drame i strasti. Partneri će se u jednom trenutku žestoko svađati, da bi se već narednog momenta strastveno mirili u spavaćoj sobi. Romantični izlivi emocija uobičajna su pojava. Ovi parovi nastoje da se pred drugima predstave u najboljem svetlu, čak i kada između njih postoje nesuglasice.

Devica

Veza koja je započeta za vreme vladavine ovog znaka odlikovaće se stabilnošću i trajnošću. Obostrana želja za sigurnošću partnere će ih čvrsto držati zajedno, a iskrena i otvorena komunikacija, te odsustvo žestokih svađa su samo neke od prednosti ovog odnosa. Partneri će uživati u intelektualnim razgovorima i gledanju filmova. Ipak, ovoj vezi će možda nedostajati strasti, budući da partneri nisu skloni otvorenom izražavanju emocija.

Vaga

U ovoj vezi se sve vrti oko ljubavi – partneri uživaju u razmeni nežnosti, pažnje i poklona, te uvek paze na osećanja i želje onog drugog. Oni su zaljubljeni, a zajedničke romantične večeri i izlasci pomažu im u održavanju strasti. Ovi ljudi se neće olako upuštati u svađe, pa bi jedini problem mogao biti nedostatak iskrenosti i potiskivanje frustracija.

Škorpija

Ovo je strastvena i uzbudljiva veza u kojoj pršte emocije. Od trenutka kad su se upoznali, oboje su osetili snažnu seksualnu privlačnost, koja će biti glavni faktor za opstanak ove veze. Ipak, česte svađe, ljubomorne scene i ispadi posesivnosti mogli bi na kraju da dovedu do prekida ove veze, ukoliko oba partnera ne pokažu više tolerancije.

Strelac

Veza koja je započela u vladavini vedrog Strelca temelji se najpre na uzajamnom poštovanju i razumevanju. Partneri se ne opterećuju ljubomorom i sumnjama, i nisu jedan od onih parova koji svuda idu zajedno. Lična sloboda i nezavisnost svakako su jedna od bitnijih stavki ove veze.

Jarac

Ova veza možda ne obiluje nežnošću, toplinom i romantičnim gestovima, ali je stabilna i partnerima pruža osećaj sigurnosti. Oni poštuju jedno drugo, te nikada ne pribegavaju svađama, emocionalnim ucenama i manipulacijama. Sve probleme lako i brzo rešavaju. Oboje cene novac i sigurnost koju im pruža. Ipak, trebalo bi više da porade na nežnoj strani veze kako vremenom ne bi izgubili bliskost.

Vodolija

Ova je veza je zanimljiva i pomalo neobična. Možda se, na prvi pogled, radi o ljudima koji ne odgovaraju jedno drugom, ali u suštini su savršen par. Odsustvo ljubomore i posesivnosti je odlična baza za uspostavljanje stabilnog odnosa. Veza bi mogla dugo da potraje ukoliko se partneri ne budu međusobno “gušili”.

Ribe

Ako ste nežni, romantični i tražite stalne izlive nežnosti, ovo je idealna veza za vas. Velika ljubav i naklonost koju partneri osećaju jedno prema drugom su garancija uspeha. Ova veza će biti ispunjena emocijama, pa i povremenim dramama, ali u osnovi će oba partnera paziti na voljenu osobu i neće im biti teško da se povremeno “žrtvuju” u ime ljubavi.