Vežbajte I Čuvajte Zglobove Na Ovaj Način

Svaki profesionalni sportista svestan je napora koji zglobovi osećaju nakon napornih treninga. Efikasan fizički trening rezultira upalom mišića i naprezanjem svakog zgloba. Zglobovi se zapravo „troše“ u svakoj sportskoj aktivnosti, posebno nakon višegodišnjeg aktivnog treninga i njihovog opterećenja.

Zbog toga vas sledeći dan bole svi zglobovi nakon što uradite efektivan trening jer najveći pritisak “pada” na njih. Dr. Viton MOVENS sadrži 7 sastojaka koji deluju u savršenoj simbiozi i odmah nakon vežbanja pomažu ubrzavanju oporavka zglobova. Polovina tablete MOVENS nakon treninga i pola tablete nakon treninga? Najbolje je što možete dati vašem telu da podnese sve sportske izazove.

Dr. Viton MOVENS

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

  • Smanjuje bol i ukočenost i otoke u zglobovima nakon dugog treninga
  • Olakšava kretanje i poboljšava motoričke sposobnosti sportiste
  • Povećava elastičnost zglobova, tetiva i ligamenata
  • Podmazuje i regeneriše zglobove i hrskavicu nakon napornih treninga
  • Smanjuje upalu zglobova nakon treninga
  • Štiti zglobove od povreda kod sportskih izazova

Dr. Viton MOVENS se pored profesionalnih sportista koji se moraju ozbiljno posvetiti zdravlju i izdržljivosti svog tela, preporučuje i sportistima rekreativcima i ljubiteljima avanture, jer telo rekreativnog sportiste nije dovoljno spremno za povremene sportske aktivnosti, a to može ozbiljno da  škodi hrskavici i zglobovima.

Zahvaljujući  Dr. Viton MOVENS-u moći ćete slobodno da uživate u avanturističkim ciljevima i sportskim turnirima sa prijateljima i da puni adrenalina dajete svoj maksimum, a da se ne osećate iscrpljeno.

Predstavljamo vam kombinaciju 7 sastojaka koji deluju u savršenoj simbiozi kako bi pružili zdravlje, snagu i pokretljivost, a sprečili bolove u zglobovima…

Glukozamin (D-Glucosamine sulfate) kao glavni sastojak Dr. Viton MOVENS tableta je ključan za formiranje hrskavice, stvarajući čvrstu zaštitu vaših zglobova, a osim zaštite, podržava mobilnost i fleksibilnost zglobova.

Hondroitin (Chondroitin Sulfate) je glavni sastojak hrskavice, koji zadržava tečnost u zglobovima, „podmazuje“ ih i regeneriše. Takođe ublažava pritisak u zglobovima tokom fizičke aktivnosti.

MSM (metilsufonilmetan) je važan za sintezu kolagena u zglobovima. Kolagen je bitan za zglobove jer podržava strukturu hrskavice.

Hijaluronska kiselina (Hialuronic acid) ili zglobna tečnost ima glavnu funkciju da amortizuje stres koji trpe zglobovi i omogućava njihov neometan pokret. Kako starimo, nivo hijaluronske kiseline u našem telu opada.

Hidrolizovani kolagen pomaže u očuvanju funkcije zglobova i održavanju hrskavice. Kako starimo, naše telo počinje da stvara sve manje i manje kolagena. To znači da postepeno naša struktura kostiju i mišića gubi elastičnost i čvrstinu što može dovesti do potpunog narušavanja zdravlja i pokretljivosti našeg tela.

Vitamin C ima značajnu ulogu u sintezi kolagena. Sinteza kolagena uz vitamin C osigurava dobru strukturu kože, ona postaje zategnutija, zdravija i lepša, a kosti, tetive, hrskavica i krvni sudovi (kapilari) postaju jači i otporniji.

Vitamin D3 je glavna podrška kostima održavanjem nivoa kalcijuma i magnezijuma. Pošto zglobovi primaju hranjive materije preko samih kostiju, zdrave i jake kosti su ključne za zdrave zglobove.

Uživajte u sportu, u svakoj pobedi i avanturi uz MOVENS.

Krećite se lako uz Movens!

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)