Prirodnom Kremom Protiv Artritisa

Lekovi za artritis trenutno smanjuju bol, a veoma su jaki za želudac i nisu trajno rešenje.

Zaboravite na lekove koji opterećuju želudac, a bol nestaje na samo nekoliko sati.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Glavni sastojak koji je efikasan kod artritisa je pčelinji otrov. To je moćna prirodna mešavina više proteina i aminokiselina, provereni sastojak za bolove u zglobovima koji ozbiljno deluje protiv simptoma artritisa.

Pozitivan efekat na artritis se ne zasniva samo na pčelinjem otrovu. Potrebno je još nekoliko biljaka, a svaka ima posebnu ulogu i dejstvo kada je reč o upali zglobova.

Jedna od njih je arnika. Zahvaljujući svom protivupalnom dejstvu arnika doprinosi ublažavanju bola i dodatno poboljšava perifernu cirkulaciju.

Obavezni tretman bola uključuje aloe veru i njenu dokazanu efikasnost. Zahvaljujući svojim analgetskim i protivupalnim svojstvima ova biljka ima direktan uticaj na smanjenje bola.

Đavolja kandža će bukvalno “uhvatiti” bol, a njena lekovita svojstva uglavnom su posledica prisustva iridoida i flavonoida. Deluje direktno na smanjenje bola i otoka kod upale zglobova i pomaže u vraćanju pokretljivosti.

Pored smanjenja bola, treba poboljšati cirkulaciju u upaljenim zglobovima i za taj deo će se pobrinuti Bosvelija.

Lečenje treba završiti vitaminom B6, a njegovo lekovito dejstvo pomoći će u celom procesu ublažavanja bola i pritiska u zglobovima.

Svi ovi sastojci su u jednoj kremi, to jest – Dr. Viton – Movens kremi.

Dr. Viton – Movens krema uz redovno korišćenje pozitivno utiče na probleme kod upale zglobova. Krema sadrži sve ove sastojke i prilično je efikasna kada je reč o artritisu.

Probajte već danas …

Movens Krema protiv bolova se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krema/

Movens Krema protiv bolova se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)