Dijeta sa vodom – skida višak kilograma za nekoliko dana…

Pre svega, želim da znate da nisam zdravstveni guru, nisam fitness instruktor, čak ne praktikujem bilo kakve vežbe. Ja sam običan čovek koji je želeo da se oslobodi nekoliko kilograma i slučajno otkrio način koji želim da podelim sa vama.

Ono što ću vam reći nije ništa novo, mnogi od vas to već znaju. Ipak, ovu metodu otkrio sam sasvim slučajno, bez proučavanja literature, bez konsultacija sa lekarom i bez prethodnog poznavanja ovog načina gubitka kilograma.

Jednostavnost ovog metoda je ono što ga čini tako lakim u oslobađanju prvih osam kilograma. Kada ga probate, videćete rezultate roku od 1,5-2 nedelje.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Samo pre nekoliko meseci borio sam se da održim svoju težinu ispod 140kg. Stalno sam dobijao savete i preporuke kog trenera da unajmim, šta da jedem… Pre 9 nedelja otkrio sam nešto što mi je pomoglo da izgubim 8 kg u roku od nedelju dana.

Nisam učinio ništa posebno, sem što sam se napio VODE. Sigurno sada kažete Da, probala sam, znam… Verujte da sam samo uz vodu izgubio 8 kg samo za jednu nedelju, bez ikakvih napora i da ću produžiti sa tom „dijetom“.

Počeo sam da pijem vodu, koristeći je za čišćenje organizma i boreći se protiv malaksalosti. Osećao sam se naduto i da mi je potrebna dobra detoksikacija. Nikada nisam bio ljubitelj vode, pa mi je u početku bilo teško da pijem vodu svakog dana, svakog sata.

Počeo sam jutarnjom rutinom: odmah po buđenju pio sam 2 čaše vode, a zatim, već sat vremena kasnije, još dve čaše. Pred svaki obrok još po 2 čaše vode i pred spavanje još dve.

Posle nekoliko dana, nadutost se smanjila, stomak je počeo da se gubi, a ja sam imao energiju za sve. Izmerio sam se i primetio da posle nedelju dana imam 8 kg manje. Zatim sam počeo da eksperimentišem.

Sledeće nedelje pio sam vodu samo kada sam osećao žeđ, kao što je to bio slučaj ranije. Posle te nedelje ponovo sam nabacio kilograme.

Otpor ka testiranju ove dijete

Mnogi će pomisliti: Znam, već sam pokušao i ništa… Ključ za ovaj metod je da bude uporni, da ne odustanete posle nekoliko dana. Prvih nekoliko dana neće vam biti lako, ali ako budete istrajni, osetićete neverovatne benefite.

Vaše telo s godinama sve više zadržava vodu, a što više je konzumirate, više ćete je izbacivati iz organizma. Kada pijete više vode, um i telo shvataju da više ne moraju da čuvaju nagomilanu vodu, budući da je sada unosite u dovoljnim količinama.